Boeken

Stesters

In het boek Stesters – naar de gelijknamige VPRO televisieserie – wordt een verfrissende blik geworpen op alledaagse produkten. 

Kritische kanttekeningen bij spullen die we gedachteloos kopen worden afgewisseld met revolutionaire uitvindingen en nieuwe gebruiksmogelijkheden voor produkten die iedereen in huis heeft. Het boek vorme niet alleen een onuitputtelijke inspiratiebron voor fabrikanten en ontwerpers, maar vooral een praktische hanleiding voor betrokken consumensen.

VPRO Pootjes

Omslag van het boek met hongerige slang.

Pootjes is een serie programma’s waarin dieren en de natuur centraal staan. Het programma gaat over het ontdekken van de natuur, zonder ver te hoeven reizen, zonder dure apparatuur en ingewikkelde verhalen. Met filmpjes die een verrassende kijk geven op het leven van dieren uit de directe omgeving. Proefjes die kinderen zelf thuis kunnen doen en waarmee gegarandeerd resultaten te bereiken zijn.

Het handige surprise- & rijmboek

Het handige internet doe-boek

Een echte knutselaar kan zich helemaal uitleven op de meer ingewikkelde surprises; voor degene met twee linkerhanden staan er voldoende tips in dit boek om met iets toonbaars voor de dag te komen.

Ook het rijmen wordt een peuleschil met de vele thematisch geschikte rijwoorden. Wel of geen literaire aspiraties, met behulp van de verschillende rijmschema’s worden rijmelarijtjes opeeens poëzie.

Het handige internet doe-boek

Hoe haal je snel plezier uit je internetaansluiting? Surf met dit handige boek naar de meest hilarische sites!

‘Het handige internet doe-boek’ biedt meer dan 250 aanraders in tekst en tekeningen.